Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 21 1234 0909 | e-mail: OFFICE@OSTROVIT.GR
ΧΟΝΔΡΙΚΗ | Σύνδεση | Νέος λογαριασμός
OstroVit

Σύνδεση

Email
Κωδικόςή

Aqua Kick - Advanced Hydration with Biotin, Zinc, Selenium

Κωδικός προϊόντος38288
Συσκευασία
10 Γραμμάρια, 1 Δόση - 0.54 €
24 x 10 Γραμμάρια, 24 Δόσεις - 12.83 €
300 Γραμμάρια, 30 Δόσεις - 17.40 €
Γεύση
- Επιλέξτε γεύση -
Ανανάς
Τιμή 12,83
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα
Υψηλής ποιότητας συστατικά
Εργαστηριακά ελεγμένα
Η καλύτερη τιμή εγγυημένα

Πληροφορίες

Aqua Kick / Advanced Hydration with Biotin, Zinc, Selenium - OstroVit


Το Aqua Kick / Advanced Hydration with Biotin, Zinc, Selenium της OstroVit είναι ένα εξαιρετικό ποτό και έχει απίστευτη γεύση αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το φακελάκι και να το βάλετε σε ενάμιση λίτρο νερό.

Το σελήνιο είναι ένα ιχνοστοιχείο το οποίο επηρεάζει την καλή λειτουργία σχεδόν ολόκληρου του οργανισμού. Χαρακτηρίζεται από πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Παίζει προστατευτικό ρόλο ενάντια στις επιβλαβείς επιδράσεις των ελεύθερων ριζών, εμποδίζει τη διαδικασία γήρανσης των ιστών, η οποία επιτρέπει τη διατήρηση της νεαρής εμφάνισης όσο το δυνατόν περισσότερο. Υποστηρίζει την ανοσία του οργανισμού, αποτρέπει τις ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις. Διεγείρει τον καθαρισμό από το σώμα τοξινών και βαρέων μετάλλων. Υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, λειτουργεί καρδιοειδικά, μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων, καταπραΰνει τη φλεγμονή στο σώμα - ιδιαίτερα έχει θετική επίδραση στη θεραπεία της αρθρίτιδας, της φλεγμονής του δέρματος, του παγκρέατος, του ήπατος. Επιπλέον, έχει πολύ ευεργετική επίδραση στην κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Βελτιώνει τη διάθεση.

Ο ψευδάργυρος που περιέχεται στο MgZB της OstroVit βοηθάει στην τη διατήρηση της σωστής ισορροπίας οξέος-βάσης και επίσης βοηθά στη διατήρηση υγιών μαλλιών, δέρματος και νυχιών. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού των λιπαρών οξέων και της βιταμίνης Α. Ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη Β6 βοηθούν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.


Χαρακτηριστικά του Aqua Kick / Advanced Hydration with Biotin, Zinc, Selenium της OstroVit:

      Το μαγνήσιο βοηθά στην καλή λειτουργία των μυών.
      Ο ψευδάργυρος βοηθά στη διατήρηση υγιών μαλλιών, δέρματος και νυχιών.

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Περισσότερα από αυτή τη κατηγορία Βιταμίνες

 • Aqua Kick - Advanced Hydration with ADEK - Vitamin A + D + E + K
  Aqua Kick - Advanced Hydration with ADEK - Vitamin A + D + E + K
  10 Γραμμάρια, 1 Δόση
  0,54 €
 • Vitamin B Complex
  Vitamin B Complex
  90 Ταμπλέτες, 90 Δόσεις
  8,40 €
 • Vitamin D3 8000 + K2 200 mcg
  Vitamin D3 8000 + K2 200 mcg
  60 Ταμπλέτες, 240 Δόσεις
  11,78 €
 • Vitamin D3 2000 IU + Vitamin K2 100 mcg
  Vitamin D3 2000 IU + Vitamin K2 100 mcg
  90 Ταμπλέτες, 90 Δόσεις
  10,66 €
 • Δείτε όλα τα προϊόντα