Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 21 1234 0909 | e-mail: OFFICE@OSTROVIT.GR
ΧΟΝΔΡΙΚΗ | Σύνδεση | Νέος λογαριασμός

Σύνδεση

Email
Κωδικόςή

Gamer Series - Braintus Focus

Κωδικός προϊόντος36323
Συσκευασία90 Κάψουλες, 30 Δόσεις
Προηγούμενη τιμή 15,72
Τιμή προσφοράς 11,00
-30%
Ποσότητα
Υψηλής ποιότητας συστατικά
Εργαστηριακά ελεγμένα
Η καλύτερη τιμή εγγυημένα

Πληροφορίες

OstroVit - Gamer Series - Braintus Focus


Το Braintus Focus της OstroVit είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο απευθύνεται και στους πιο απαιτητικούς gamer's είναι σε κάψουλες και βοηθάη στην συγκέντρωση και θα βοηθήσει να μειώσετε τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική κόπωση.


L-τυροσίνη είναι μια οργανική χημική ένωση που ανήκει στην ομάδα των πρωτεϊνών αμινοξέων. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική ένωση που εμπλέκεται στη σύνθεση τόσο σημαντικών κατεχολαμινών όπως η ντοπαμίνη. Αυτοί είναι πολύ σημαντικοί νευροδιαβιβαστές, οι οποίοι συσχετίζονται έντονα με την κατάλληλη συγκέντρωση τυροσίνης στο σώμα.

Thiamine (vitamin B1) - Συμβάλλει στην διατήρηση του ομαλού ενεργειακού μεταβολισμού και βοηθάει στην σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Βοηθάει στην διατήρηση των ομαλών ψυχολογικών λειτουργιών, όπως επίσης και στην καρδιακή λειτουργία.

Vitamin B6 - Βοηθά στην σωστή σύνθεση της κυστεΐνης, συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού ενεργειακού μεταβολισμού, βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού της ομοκυστεΐνης. Αυτή η βιταμίνη συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου, καθώς επίσης συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

Εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha - είναι μια ουσία που υποστηρίζει τη διαδικασία μνήμης και συμβάλλει στην επιβράδυνση της γήρανσης.


Χαρακτηριστικά του Braintus Focus της OstroVit:

      Βελτιώνει τη διάθεση
      Υποστήριξη των δραστηριοτήτων και λειτουργιών της καρδιάς, του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος
      Βελτιώνει την πνευματική δραστηριότητα και τη συγκέντρωση
Συνιστώμενη δοσολογία:

Πάρτε 3 κάψουλες την ημέρα.


Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Περισσότερα από αυτή τη κατηγορία Ενεργειακά

 • Caffeine 200 mg
  Caffeine 200 mg
  200 Ταμπλέτες, 200 Δόσεις
  10,10 € 7,07 €
 • Guarana 500 mg
  Guarana 500 mg
  90 Ταμπλέτες, 90 Δόσεις
  10,66 € 7,46 €
 • Pure Caffeine Powder
  Pure Caffeine Powder
  200 Γραμμάρια, 1000 Δόσεις
  21,34 € 14,94 €
 • Guarana Shot 200 mg
  Guarana Shot 200 mg
  80 ml, 1 Δόση
  1,41 € 0,99 €
 • Δείτε όλα τα προϊόντα