Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 21 1234 0909 | e-mail: OFFICE@OSTROVIT.GR
ΧΟΝΔΡΙΚΗ | Σύνδεση | Νέος λογαριασμός
OstroVit

Σύνδεση

Email
Κωδικόςή

Pre-Amino

Κωδικός προϊόντος30876
Συσκευασία400 Γραμμάρια, 20 Δόσεις
Γεύση
- Επιλέξτε γεύση -
Λεμόνι
Τιμή 28,09
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Ποσότητα
Υψηλής ποιότητας συστατικά
Εργαστηριακά ελεγμένα
Η καλύτερη τιμή εγγυημένα

Πληροφορίες

PRE-AMINO - OstroVit


Το PRE-AMINO της OstroVit είναι ένα προσεκτικά επιλεγμένο μείγμα συστατικών που ενισχύουν αμοιβαία την ένταση και την αποτελεσματικότητα της άσκησης. Το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί για αθλητές που θέλουν να επιτύχουν τα μέγιστα αποτελέσματα κατα τις προπονήσεις τους.


Το PRE-AMINO της OstroVit είναι ένας μοναδικός συνδυασμός BCAA, πρωτεΐνης ορού γάλακτος, Α-AKG, β-αλανίνης και μηλεϊνικής κιτρουλίνης.

Το BCAA και το OPTIPEP Hydrolyzate πρωτεΐνης ορού γάλακτος είναι ένα από τα πιο σημαντικά δομικά στοιχεία των μυϊκών κυττάρων, ειδικά κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

A-AKG ή άλφα-κετογλουταρικό είναι ένας πρόδρομος στη διαδικασία σύνθεσης μονοξειδίου του αζώτου, βοηθά στην αύξηση της απορρόφησης των αμινοξέων που αποτελούν τα δομικά στοιχεία του μυϊκού ιστού. Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητα σε αργινίνη αυξάνει τη ροή αίματος στους μύες της προπόνησης, γεγονός που θα συμβάλει στην επίτευξη της μέγιστης αντλίας μυών.

Η μηλεϊνική κιτρουλίνη αυξάνει και διατηρεί το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται με τη δράση της άλφα-κετογλουταρικής L-αργινίνης, χάρη στην οποία το αποτέλεσμα της μέγιστης μυϊκής διάχυσης διαρκεί περισσότερο. Η B-αλαμίνη μειώνει αποτελεσματικά την σωματική κόπωση κατά τη διάρκεια της προπόνησης και βελτιώνει επίσης την αντοχή του σώματος.

Το PRE-AMINO της OstroVit είναι ένα σύμπλεγμα ουσιών που ενισχύουν την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και κινητοποιούν το σώμα για όλο και πιο εντατική προπόνηση.


Χαρακτηριστικά του PRE-AMINO της OstroVit :

      Αυξάνει σημαντικά τις δυνατότητες κατάρτισης του σώματος.
      Δεν περιέχει διεγερτικά.
      Μειώνει τη σωματική και πνευματική κόπωση μετά την προπόνηση.
      Αυξάνει την αντοχή και την αντοχή του σώματος.
      Επιταχύνει την κατασκευή μυϊκής μάζας.


Συνιστώμενη δοσολογία:

Προσθέστε 20 g (4 scoop) σε 100-150 ml νερό ή χυμό. Στις ημέρες προπόνησης, πάρτε μία μερίδα την ημέρα 30 λεπτά πριν την προπόνηση

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Περισσότερα από αυτή τη κατηγορία Νιτρικά

 • Pre-Workout Shot
  Pre-Workout Shot
  80 ml, 1 Δόση
  1,55 €
 • PUMP Pre-Workout Formula
  PUMP Pre-Workout Formula
  300 Γραμμάρια, 30 Δόσεις
  22,47 €
 • PUMP Pre-Workout Formula
  PUMP Pre-Workout Formula
  500 Γραμμάρια, 50 Δόσεις
  35,97 €
 • Pump Extreme
  Pump Extreme
  300 Γραμμάρια, 30 Δόσεις
  25,28 €
 • Δείτε όλα τα προϊόντα