Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 21 1234 0909 | e-mail: OFFICE@OSTROVIT.GR
ΧΟΝΔΡΙΚΗ | Σύνδεση | Νέος λογαριασμός
OstroVit

Σύνδεση

Email
Κωδικόςή

Pure L-Glutamine Powder

Κωδικός προϊόντος51374
Συσκευασία
300 Γραμμάρια, 60 Δόσεις - 15.72 €
500 Γραμμάρια, 100 Δόσεις - 24.72 €
1000 Γραμμάρια, 200 Δόσεις - 39.34 €
Γεύση
- Επιλέξτε γεύση -
Χωρίς γεύση
Τιμή 39,34
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα
Υψηλής ποιότητας συστατικά
Εργαστηριακά ελεγμένα
Η καλύτερη τιμή εγγυημένα

Πληροφορίες

Ostrovit - Glutamine powder flavored


Το Glutamine powder flavored της OstroVit είναι ένα κορυφαίο και προηγμένο αμινοξύ που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Η L-γλουταμίνη είναι μια οργανική χημική ένωση από την ομάδα των ενδογενών αμινοξέων. Χαρακτηρίζεται από πολλές βιολογικές λειτουργίες, ως μεταφορέας αζώτου ή πρόδρομος στη σύνθεση γλουταθειόνης και νουκλεοτιδίων. Είναι ένα από τα υποστρώματα στη διαδικασία της γλυκονεογένεσης.

Η L-γλουταμίνη βρίσκεται κυρίως στους μύες μας, γι 'αυτό το συμπλήρωμα αυτού του αμινοξέος φέρνει τέτοια θεαματικά αποτελέσματα στους αθλητές που το χρησιμοποιούν. Τα αθλήματα δύναμης έχουν ιδιαίτερη σημασία εδώ. Η βαριά προπόνηση απαιτεί μεγάλες ποσότητες αυτού του αμινοξέος για τη διατήρηση της ομοιόστασης και της σωστής λειτουργίας των κυττάρων μας. Ακολουθούν οι κύριες ιδιότητες που μαρτυρούν το γεγονός ότι αυτό το αμινοξύ είναι τόσο απαραίτητο. Η συμπλήρωση της L-γλουταμίνης είναι μια μεγάλη ιδέα στην περίπτωση των σοβαρών μειώσεων των μυϊκών ιστών, επειδή δρα στα κύτταρα μας αντικαταβολικά. Έχουν διεξαχθεί αρκετές μελέτες, οι οποίες έδειξαν σαφώς ότι η L-γλουταμίνη υποστηρίζει τις διεργασίες πρωτεϊνικής σύνθεσης και ακολουθώντας αυτή τη διαδρομή υποστηρίζει την ανάπτυξη των μυών.


Χαρακτηριστικά του Glutamine powder flavored της Ostrovit :

      Ενισχύει την ανοσία και την γρήγορη αποκατάσταση μετά από σκληρή σωματική άσκηση.
      Ένα ιδανικό φάρμακο για τη βελτίωση της επανασύνθεσης του μυϊκού μας γλυκογόνου.
      Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και την εντερική λειτουργία.


Συνιστώμενη δοσολογία:

Προσθέστε 5 g (1 scoop) σε 100-150 ml νερού ή χυμού. Σε ημέρες προπόνησης, πάρτε δύο μερίδες την ημέρα, μία αμέσως μετά το ξύπνημα, η δεύτερη μετά την προπόνηση. Σε ημέρες χωρις, πάρτε μια μερίδα μετά το ξύπνημα.

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Περισσότερα από αυτή τη κατηγορία Αμινοξέα

 • Pure L-Glycine Powder
  Pure L-Glycine Powder
  200 Γραμμάρια, 200 Δόσεις
  9,54 €
 • Vege L-Theanine + L-Tyrosine
  Vege L-Theanine + L-Tyrosine
  90 Κάψουλες, 90 Δόσεις
  15,16 €
 • Pure HMB Powder
  Pure HMB Powder
  210 Γραμμάρια, 70 Δόσεις
  19,66 €
 • Taurine 1500 mg
  Taurine 1500 mg
  120 Κάψουλες, 120 Δόσεις
  11,78 €
 • Δείτε όλα τα προϊόντα