Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 21 1234 0909 | e-mail: OFFICE@OSTROVIT.GR
ΧΟΝΔΡΙΚΗ | Σύνδεση | Νέος λογαριασμός
OstroVit

Σύνδεση

Email
Κωδικόςή

Pure Tri Creatine Malate Powder

Κωδικός προϊόντος31787
Συσκευασία
300 Γραμμάρια, 120 Δόσεις - 21.34 €
500 Γραμμάρια, 200 Δόσεις - 32.03 €
Γεύση
- Επιλέξτε γεύση -
Άγευστη
Λεμόνι
Μάνγκο
Πορτοκάλι
Φράουλα
Τιμή 32,03
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα
Υψηλής ποιότητας συστατικά
Εργαστηριακά ελεγμένα
Η καλύτερη τιμή εγγυημένα

Πληροφορίες

Tri Creatine Malate - OstroVit


Το Tri Creatine Malate της OstroVit είναι το συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας που αποτελεί πηγή κρεατίνης μηλεϊνικού οξέος. Είναι ένας συνδυασμός κρεατίνης και οξέος μήλου σε αναλογία 1: 3.

Το Tri Creatine Malate της OstroVit πολλαπλασιάζει την αναβολική, εργογονική και αντι-καταβολική δράση της κρεατίνης. Η κρεατίνη είναι μια οργανική ένωση που αποτελείται από πρωτεϊνικά θραύσματα που εμφανίζονται στον μυϊκό ιστό. Το κύριο καθήκον της κρεατίνης είναι η συσσώρευση ενέργειας στους μύες, η οποία αυξάνει την ποσότητα ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το αυξημένο ενεργειακό περιεχόμενο στους μύες οδηγεί σε αυξημένη αντοχή του σώματος και συνεπώς στην τακτική αύξηση της αποτελεσματικότητας της κατάρτισης.

Επιπλέον, το Tri Creatine Malate της OstroVit επιταχύνει την ανάπτυξη της άπαχης σωματικής μάζας, αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και αυξάνει την αποτελεσματικότητα του σώματος. Ακόμα, η αυξημένη περιεκτικότητα σε κρεατίνη συμβάλλει στην ταχύτερη αναγέννηση των μυών μεταξύ των προπονήσεων, γεγονός που καθυστερεί την επίδραση της σωματικής και πνευματικής κόπωσης του σώματος.

Το Tri Creatine Malate της OstroVit είναι μια από τις πιο διαλυτές μορφές της κρεατίνης, που απορροφάται πολύ από το σώμα και μετατρέπεται αποτελεσματικά σε φωσφοκρεατίνη. Χαρακτηρίζεται από υψηλή σταθερότητα λόγω της μεγαλύτερης αντοχής στα ένζυμα του στομάχου.


Χαρακτηριστικά του Tri Creatine Malate της OstroVit :

      Υποστηρίζει την κατασκευή της καθαρής μυϊκής μάζας.
      Αυξάνει τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα του σώματος.
      Βοηθάει στη διαδικασία μείωσης σωματικού λίπους.
      Αυξάνει την αποτελεσματικότητα των προπονήσεων.
      Επιταχύνει την αποκατάσταση των μυών μετά την προπόνηση.
      Καθυστερεί την επίδραση της σωματικής κόπωσης.


Συνιστώμενη δοσολογία:

Πάρτε 2,5 g (1/2 scoop) σε 100-150 ml νερού ή χυμού. Σε ημέρες κατάρτισης, πίνετε δύο μερίδες την ημέρα, μία αμέσως μετά το ξύπνημα, η δεύτερη μετά την προπόνηση. Σε ημέρες χωρίς προπόνηση, πίνετε μια μερίδα την ημέρα μετά το ξύπνημα.

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Περισσότερα από αυτή τη κατηγορία Προϊόντα κρεατίνης

 • Pure Creatine Monohydrate Powder
  Pure Creatine Monohydrate Powder
  300 Γραμμάρια, 120 Δόσεις
  17,97 €
 • Pure Creatine Monohydrate Powder
  Pure Creatine Monohydrate Powder
  500 Γραμμάρια, 200 Δόσεις
  28,09 €
 • Creatine Monohydrate 1100 mg
  Creatine Monohydrate 1100 mg
  400 Κάψουλες, 133 Δόσεις
  42,15 €
 • CGT Powder
  CGT Powder
  600 Γραμμάρια, 30 Δόσεις
  23,60 €
 • Δείτε όλα τα προϊόντα