Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 21 1234 0909 | e-mail: OFFICE@OSTROVIT.GR
ΧΟΝΔΡΙΚΗ | Σύνδεση | Νέος λογαριασμός
OstroVit

Σύνδεση

Email
Κωδικόςή

AOL - Arginine Ornithine Lysine 1000 mg

Κωδικός προϊόντος35637
Συσκευασία120 Κάψουλες, 40 Δόσεις
Τιμή 16,84
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα
Υψηλής ποιότητας συστατικά
Εργαστηριακά ελεγμένα
Η καλύτερη τιμή εγγυημένα

Πληροφορίες

OstroVit - AOL / Arginine Ornithine Lysine


Το Arginine Ornithine Lysine της OstroVit είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλες που συμπληρώνει τη δίαιτα με τρία συνεργικά αμινοξέα: L-αργινίνη άλφα-κετογλουταρική (AAKG), L-ορνιθίνη και L-λυσίνη. Το προϊόν βασίζεται μόνο σε δραστικές ουσίες, χωρίς την περιττή προσθήκη γευστικών, γλυκαντικών, αντιπηκτικών ή συντηρητικών. Έχετε μόνο αυτό που σας ενδιαφέρει. Το μείγμα τριών αμινοξέων θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τον αναβολισμό των μυών, αυξάνοντας φυσικά τη σύνθεση της αυξητικής ορμόνης (GH), η οποία θα βελτιώσει την αντοχή και τη δύναμη στη σκληρή προπόνηση.

L-Ορνιθίνη Μια οργανική χημική ένωση (μη πρωτεϊνικό αμινοξύ, βασική υποομάδα) Η L-ορνιθίνη είναι ένα από τα τρία αμινοξέα που συμμετέχουν στον κύκλο ουρίας, δίπλα στην L-αργινίνη και την L-κιτρουλίνη, γεγονός που την καθιστά εξαιρετικά σημαντική για την τέλεια λειτουργία του σώματός μας.

L-αργινίνη Η αλφα-κετογλουταρική αργινίνη είναι μια χημική ένωση του γλουταρικού οξέος και της αργινίνης. Το γλουταρικό οξύ είναι προϊόν του κύκλου του κιτρικού οξέος, το τελικό στάδιο του μεταβολισμού όλων των οργανισμών που αναπνέουν οξυγόνο και ονομάζεται συχνά ο κύκλος του Krebs. Η αργινίνη είναι ένα από τα αμινοξέα που εμφανίζονται στο σώμα μας, συμμετέχοντας ενεργά στις πιο σημαντικές διαδικασίες ζωής. Ο συνδυασμός αυτών των δύο μορίων δημιουργεί μια συνεργιστική ένωση (οι δύο ενώσεις συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά από μόνα τους).


Χαρακτηριστικά του Arginine Ornithine Lysine της OstroVit:

     Υποστηρίζει τη διαδικασία λιπόλυσης, δηλαδή καύση λίπους.
     Το προϊόν που βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.
     Φυσικά αυξάνει τη σύνθεση ανάπτυξης ορμόνης

Συνιστώμενη δοσολογία:

Πάρτε 3 κάψουλες την ημέρα.


Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Περισσότερα από αυτή τη κατηγορία Αμινοξέα

 • Pure HMB Powder
  Pure HMB Powder
  210 Γραμμάρια, 70 Δόσεις
  19,66 €
 • Pure BCAA 8:1:1 Powder
  Pure BCAA 8:1:1 Powder
  400 Γραμμάρια, 40 Δόσεις
  22,47 €
 • Pure Beta-Alanine Powder
  Pure Beta-Alanine Powder
  200 Γραμμάρια
  14,04 €
 • Pure L-Arginine Powder
  Pure L-Arginine Powder
  210 Γραμμάρια, 70 Δόσεις
  14,60 €
 • Δείτε όλα τα προϊόντα