Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 21 1234 0909 | e-mail: OFFICE@OSTROVIT.GR
ΧΟΝΔΡΙΚΗ | Σύνδεση | Νέος λογαριασμός
OstroVit

Σύνδεση

Email
Κωδικόςή

PUMP Pre-Workout Formula

Κωδικός προϊόντος30875
Συσκευασία
300 Γραμμάρια, 30 Δόσεις - 22.47 €
500 Γραμμάρια, 50 Δόσεις - 35.97 €
Γεύση
- Επιλέξτε γεύση -
Καρπούζι
Κεράσι
Πορτοκάλι
Τιμή 22,47
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα
Υψηλής ποιότητας συστατικά
Εργαστηριακά ελεγμένα
Η καλύτερη τιμή εγγυημένα

Πληροφορίες

PUMP Pre-Workout Formula - OstroVit


Το PUMP Pre-Workout Formula της OstroVit είναι ένα Pre-Workout συμπλήρωμα που προάγει την αντοχή και και βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της προπόνησής σας.

Το PUMP Pre-Workout Formula της OstroVit είναι ένα μείγμα βήτα-αλανίνης, αργινίνης, κιτρουλλίνης, ταυρίνης, λευκίνης, 1-καρνιτίνης, L-τυροσίνης, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό σκεύασμα που βοηθάει στην κατασκευή άλιπης μάζας σώματος.
Η επίδραση του PUMP Pre-Workout Formula της OstroVit μπορεί να παρατηρηθεί από την πρώτη προπόνηση. Ο ειδικά διαμορφωμένος τύπος επιτρέπει την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου (NO), η οποία είναι υπεύθυνη για την ταχύτητα επικοινωνίας μεταξύ των κυττάρων, τη διαστολή των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων και την αναστολή της συσσώρευσης αιμοπεταλίων. Χάρη στο περιεχόμενο σε Beta-Αλανίνη, η προσπάθεια μπορεί να είναι πιο εντατική και μεγαλύτερη. Επιπλέον, το σώμα είναι λιγότερο επιρρεπές σε κόπωση.

Το PUMP Pre-Workout Formula της OstroVit δεν περιέχει κρεατίνη, οπότε μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια μεταβατικών περιόδων μεταξύ κύκλων κρεατίνης. Είναι επίσης ένα συμπλήρωμα για τη σύνθεση των μυϊκών ινών χωρίς περιττή συγκράτηση του υποδόριου νερού, έτσι ώστε τα αποτελέσματα της άσκησης να είναι ακόμα πιο ορατά.

Χαρακτηριστικά του PUMP Pre-Workout Formula της OstroVit :

      Βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των ασκήσεων.
      Μειώνει την κόπωση του σώματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
      Δεν περιέχει κρεατίνη, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ κύκλων κρεατίνης.
      Ένα ιδανικό συμπλήρωμα που υποστηρίζει την κατασκευή της άπαχης μάζας σώματος.


Συνιστώμενη δοσολογία:

Πάρτε 1 μερίδα 10g ( 2 scoop) αναμειγνύεται με 200-300 ml νερό ή το αγαπημένο σας χυμό. Στις ημέρες κατάρτισής, πάρτε 1 δόση 30 λεπτά πριν την προπόνηση.

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Περισσότερα από αυτή τη κατηγορία Νιτρικά

 • Pre-Workout Shot
  Pre-Workout Shot
  80 ml, 1 Δόση
  1,55 €
 • Pump Extreme
  Pump Extreme
  300 Γραμμάρια, 30 Δόσεις
  25,28 €
 • Freak Fighter / Pre-Workout
  Freak Fighter / Pre-Workout
  500 Γραμμάρια, 25 Δόσεις
  29,22 €
 • Keeza Good Shot | Pre-Workout
  Keeza Good Shot | Pre-Workout
  100 ml, 2 Δόσεις
  2,11 €
 • Δείτε όλα τα προϊόντα