Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 21 1234 0909 | e-mail: OFFICE@OSTROVIT.GR
ΧΟΝΔΡΙΚΗ | Σύνδεση | Νέος λογαριασμός
OstroVit

Σύνδεση

Email
Κωδικόςή

Vitamin B Complex

Κωδικός προϊόντος31485
Συσκευασία
30 Ταμπλέτες, 30 Δόσεις - 3.34 €
90 Ταμπλέτες, 90 Δόσεις - 8.40 €
Τιμή 8,40
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα
Υψηλής ποιότητας συστατικά
Εργαστηριακά ελεγμένα
Η καλύτερη τιμή εγγυημένα

Πληροφορίες

Vitamin B Complex - Ostrovit


Το Vitamin B Complex της Ostrovit Περιέχει 8 βιταμίνες της ομάδας B. και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη C και E.

Thiamine (vitamin B1) - Συμβάλλει στην διατήρηση του ομαλού ενεργειακού μεταβολισμού και βοηθάει στην σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Βοηθάει στην διατήρηση των ομαλών ψυχολογικών λειτουργιών, όπως επίσης και στην καρδιακή λειτουργία.

Riboflavin (vitamin B2) - Συμβάλλει στην διατήρηση του ομαλού ενεργειακού μεταβολισμού και βοηθάει στην σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Επιπλέον αυτή η Βιταμίνη βοηθάει στην διατήρηση της καλής κατάστασης των βλεννογόνων και των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Επιπλέον, βοηθά στη διατήρηση υγιούς δέρματος και συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Niacin (vitamin B3) - Όπως η Βιταμίνη B1 συμβάλλει στην διατήρηση του ομαλού ενεργειακού μεταβολισμού και βοηθάει στην σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Όπως η Ριβοφλαβίνη - η Νιασίνη βοηθά στη διατήρηση υγιούς δέρματος και συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Pantothenic acid (vitamin B5) - Συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού ενεργειακού μεταβολισμού, καθώς και στη σωστή σύνθεση και μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών, της βιταμίνης D και ορισμένων νευροδιαβιβαστών. Επιπλέον, συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, βοηθά στη διατήρηση της ψυχικής ευεξίας στο σωστό επίπεδο.

Vitamin B6 - Βοηθά στην σωστή σύνθεση της κυστεΐνης, συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού ενεργειακού μεταβολισμού, βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού της ομοκυστεΐνης. Αυτή η βιταμίνη συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου, καθώς επίσης συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

Biotin (vitamin B7) - Συμβάλλει στην διατήρηση του ομαλού ενεργειακού μεταβολισμού και βοηθάει στην σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Επιπλέον, βοηθά στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού των μακροθρεπτικών ουσιών. Η βιοτίνη συμβάλλει στη διατήρηση υγιούς δέρματος και τριχών και βοηθά στη διατήρηση της σωστής κατάστασης των βλεννογόνων.

Folic acid (vitamin B9) - Συμβάλλει στην ανάπτυξη των μητρικών ιστών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (συμπεριλαμβανομένου του πρώιμου σταδίου), συμμετέχουν στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, βοηθούν στην σωστή παραγωγή αίματος και στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού της ομοκυστεΐνης.

Vitamin B12 - Συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού ενεργειακού μεταβολισμού και βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού της ομοκυστεΐνης. Αυτή η βιταμίνη παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

Vitamin C - Βοηθά στη σωστή παραγωγή κολλαγόνου για να εξασφαλίσει την καλή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των χόνδρων, των ούλων, του δέρματος και των δοντιών. Επιπλέον, συμβάλλει στη διατήρηση κατάλληλου μεταβολισμού ενέργειας και επιπλέον βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η Βιταμίνη E είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και τις κυτταρικές βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.


Χαρακτηριστικα του Vitamin B Complex της Ostrovit :

      Πλήρες σετ βιταμινών Β
      Υποστήριξη των δραστηριοτήτων και λειτουργιών της καρδιάς, του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος
      Βοηθάει στην απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών
      Βελτιώνει τη διάθεση
      Βελτιώνει την πνευματική δραστηριότητα και τη συγκέντρωση


Συνιστώμενη δοσολογία:

Πάρτε 1 ταμπλέτα την ημέρα, κατά προτίμηση με το μεσημεριανό σας.

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Περισσότερα από αυτή τη κατηγορία Βιταμίνες

 • Aqua Kick - Advanced Hydration with Biotin, Zinc, Selenium
  Aqua Kick - Advanced Hydration with Biotin, Zinc, Selenium
  10 Γραμμάρια, 1 Δόση
  0,54 €
 • Aqua Kick - Advanced Hydration with ADEK - Vitamin A + D + E + K
  Aqua Kick - Advanced Hydration with ADEK - Vitamin A + D + E + K
  10 Γραμμάρια, 1 Δόση
  0,54 €
 • Vitamin D3 8000 + K2 200 mcg
  Vitamin D3 8000 + K2 200 mcg
  60 Ταμπλέτες, 240 Δόσεις
  11,78 €
 • Vitamin D3 2000 IU + Vitamin K2 100 mcg
  Vitamin D3 2000 IU + Vitamin K2 100 mcg
  90 Ταμπλέτες, 90 Δόσεις
  10,66 €
 • Δείτε όλα τα προϊόντα