Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 21 1234 0909 | e-mail: OFFICE@OSTROVIT.GR
ΧΟΝΔΡΙΚΗ | Σύνδεση | Νέος λογαριασμός
OstroVit

Σύνδεση

Email
Κωδικόςή

MgZB

Κωδικός προϊόντος30914
Συσκευασία90 Ταμπλέτες, 45 Δόσεις
Τιμή 10,66
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα
Υψηλής ποιότητας συστατικά
Εργαστηριακά ελεγμένα
Η καλύτερη τιμή εγγυημένα

Πληροφορίες

MgZB - OstroVit

Το MgZB της OstroVit είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει στη σύνθεση του μαγνήσιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Β6. Το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος στην παρασκευή μας προέρχονται από κιτρικά και γαλακτικά, γεγονός που εγγυάται υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

Το μαγνήσιο βοηθά στην καλή λειτουργία των μυών και στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών και βοηθά στη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών. Το μαγνήσιο και η βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού της ενέργειας και βοηθούν στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Επιπλέον, αυτά τα συστατικά συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών ψυχολογικών λειτουργιών.

Ο ψευδάργυρος που περιέχεται στο MgZB της OstroVit βοηθάει στην τη διατήρηση της σωστής ισορροπίας οξέος-βάσης και επίσης βοηθά στη διατήρηση υγιών μαλλιών, δέρματος και νυχιών. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού των λιπαρών οξέων και της βιταμίνης Α. Ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη Β6 βοηθούν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η βιταμίνη Β6 βοηθά στην σωστή σύνθεση της κυστεΐνης και στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού της ομοκυστεΐνης. Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου και συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

Συμπλήρωμα που προορίζεται για ενήλικες που είναι σωματικά δραστήριοι, ιδιαίτερα αθλητές. Το MgZB της OstroVit συνιστάται κατά τη διάρκεια περιόδων αυξημένης σωματικής άσκησης.Χαρακτηριστικά του MgZB της OstroVit :

      Περιέχει μαγνήσιο,ψευδάργυρο και βιταμίνη Β6.
      Το μαγνήσιο βοηθά στην καλή λειτουργία των μυών.
      Ο ψευδάργυρος βοηθά στη διατήρηση υγιών μαλλιών, δέρματος και νυχιών.
      βιταμίνη Β6 βοηθά στην σωστή σύνθεση της κυστεΐνης και στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού της ομοκυστεΐνης.


Συνιστώμενη δοσολογία:

Πάρτε 2 κάψουλες την ημέρα πριν τον ύπνο.


Ανάλωση κατά προτίμηση πριν:

Δείτε στη συσκευασία του ή στο καπάκι. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 25° C σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από το ηλιακό φως.


Προειδοποίηση:

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Το προϊόν δεν είναι σχεδιασμένο για παιδιά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οπωσδήποτε συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας εάν είστε υπό αγωγή και δείξτε του την ετικέτα.


Προειδοποίηση αλλεργιογόνων:

Αυτό το προϊόν έχει παραχθεί από εξοπλισμό που επεξεργάζεται προϊόντα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια, οστρακοειδή, καρύδια και φιστίκια. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Περισσότερα από αυτή τη κατηγορία Βιταμίνες

 • Aqua Kick - Advanced Hydration with Biotin, Zinc, Selenium
  Aqua Kick - Advanced Hydration with Biotin, Zinc, Selenium
  10 Γραμμάρια, 1 Δόση
  0,54 €
 • Aqua Kick - Advanced Hydration with ADEK - Vitamin A + D + E + K
  Aqua Kick - Advanced Hydration with ADEK - Vitamin A + D + E + K
  10 Γραμμάρια, 1 Δόση
  0,54 €
 • Vitamin B Complex
  Vitamin B Complex
  90 Ταμπλέτες, 90 Δόσεις
  8,40 €
 • Vitamin D3 8000 + K2 200 mcg
  Vitamin D3 8000 + K2 200 mcg
  60 Ταμπλέτες, 240 Δόσεις
  11,78 €
 • Δείτε όλα τα προϊόντα